Site integratie

From Nxt Wiki
Jump to: navigation, search
This page is a translated version of a page Site Integration and the translation is 100% complete.

Other languages: Deutsch 100% • ‎English 100% • ‎español 100% • ‎Nederlands 100% • ‎русский 100%

De informatie hier is bedoeld om ontwikkelaars te helpen die Nxt willen integreren op hun bestaande sites (games, applicaties, beurzen etc.). Op dit moment moeten ontwikkelaars deze oplossingen vanaf de grond af implementeren; er zijn echter meerdere mensen toolkits aan het ontwikkelen voor makkelijke site integratie, en deze zullen, zodra ze beschikbaar zijn, hier gelinkt worden.

Handleidingen

Handleidingen die op deze pagina gelinkt zijn zijn geschreven op de high-level API voor Nxt te gebruiken, die JSON gebruikt. Zodra je een "feel" voor de API calls hebt, kun je er de voorkeur aan geven je systeem te implementeren met de low-level Java API. Javadoc documentatie hiervoor is beschikbaar in de /doc subdirectory van de Nxt software distributie.

Toolkits

Zodra er toolkist beschikbaar zijn, zullen ze hier vermeld worden.

Je implementatie testen

Om je geautomatiseerde systeem te maken en testen, kun je gebruik maken van de testnetserver op http://holms.cloudapp.net:6874, of je eigen server op poort 6874 draaien, waarbij je holms.cloudapp.net als peer gebruikt. Zodra je systeem draait, kun je naar je eigen server verhuizen OF een nieuwe server op poort 7874 opzetten om verbinding te maken met het live Nxt netwerk.

Om testNxt op het Testnet te kunnen gebruiken hoef je alleen je Testnetadres op de Bitcointalk forum thread voor Nxt te posten. Ontwikkelaars die daar continu features aan het testen zijn kunnen je er wat sturen.